Teckeljasjes, exclusief op maat gemaakt


Wij hebben een lijn van exclusieve teckeljasjes opgezet, aangezien er in Nederland geen echte teckeljasjes te koop zijn. Daarom hebben wij besloten om ze zelf helemaal te ontwerpen. De ruggetjes zijn helemaal bedekt, de pootjes zijn vanaf de elleboog vrij en het buikje gedeeltelijk wordt bedekt.
Alles wordt gesloten met klittenband, zodat het voor ons als baasjes, makkelijk is om de jasjes aan en uit te doen bij onze teckels.

De jasjes komen uit een atelier in het Westland en worden helemaal op maat gemaakt voor uw teckel. Het is de bedoeling dat uzelf de maten opneemt zoals op het voorbeeld staat. Zoals u meet zullen wij hem maken. Alle jasjes worden gesloten met klittenband, zodat het altijd past. Daarvoor hebben wij een marge in de sluiting opgenomen. 

Het is de bedoeling dat uw teckel rond de nek gemeten wordt (zwarte lijn), de lengte van de rug (de rode lijn), de omvang van de borst net achter de voorpoten (de blauwe lijn).

maten_jasje_in_paint_3

Wij hebben ondertussen een nieuw model erbij. Deze heeft een col en wordt op de rug gesloten.
Tussen de voorpootjes zit ook stof, dat doorloopt onder de buik, dus bijna helemaal afgedekt. Dit jasje wordt ook op maat gemaakt voor uw teckel. 
Om dit op te meten geldt hetzelfde als hierboven, alleen wel ook de breedte meten tussen de voorpootjes. En het stukje vanaf het borstbeen tot waar het pootje begint.
Ook voor dit jasje zijn alle kleurcombinaties mogelijk. 

2014-11-20 Chef jasje nieuw model
Bedankt Joyce voor de mooie foto´s van Chef in zijn nieuwe jas!!

De voor de jasjes met col en voorborst prijzen zijn:

voor de Kaninchen            €  59,95    borstomvang       tot 33 cm
voor de Dwergen              €  64,95    borstomvang       33 tot 39 cm
voor de Standaard            €  69,95    borstomvang       vanaf 39 cm

De jasjes kunnen gewassen worden op 30 graden of op het handwas programma van uw wasmachine en u kunt ze waterdicht maken door ze te wassen of in te spuiten in Harmisol, dit werkt vuil- en waterafstotend.
De stoffen die wij gebruiken zijn stevig, van goede kwaliteit en toch soepel, voor optimaal comfort. Onze teckels worden hierbij niet gehinderd met lopen en spelen, de binnenkant is gemaakt van een zacht fleece. Alle kleuren worden op elkaar afgestemd en omdat het om teckels gaat hebben wij voor de ruitjes- en effenstofjes gekozen, zodat zij er stoer uit blijven zien. Er zijn diverse combinaties mogelijk, zoals u op de foto’s kunt zien en daaruit kunt u kiezen. 

kait_met_jaslola_met_jas

Sterre_blauwe_jas
De prijzen voor de jasjes zijn:

voor de Kaninchen            €  54,95    borstomvang       tot 33 cm
voor de Dwergen              €  57,95    borstomvang       33 tot 39 cm
voor de Standaard            €  62,95    borstomvang       vanaf 39 cm


Verder hebben wij er een nieuwe kleur bij kobalt blauw. Het kraagje zal dan kobalt of zwarte fleece worden u kunt hieruit kiezen. De nieuwe kleuren staan hieronder.

Burberry_met_bruinKobaltZwarte_met_pied_de_poule
          Het nieuwe burberry ruitje     Kobalt blauwe ruit en fleece    Zwarte stof met zwart witte pied de poule

 Nieuwe_kleurenDwerg_jasjes
Er zijn nog verschillende jasjes op voorraad, neem contact met ons op en dan kunnen wij u precies vertellen welke er nog zijn.
Burburry_jasjezwart_wit_jasje_2
De keuze uit de de diverse prints en stoffen.
goede_fotogoede_foto_1
Mocht u vragen hebben aarzel dan niet en stuur ons een e-mail op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en al uw vragen zullen beantwoord worden.
Op dit moment zijn er diverse jasjes uit voorraad leverbaar.